A holnap lakóháza kerámia építőanyagokból

A WIENERBERGER zRt. és a TONDACH Magyarország Zrt. erős és hatékony partnerkapcsolatban egyesíti szakmai kompetenciáit, annak érdekében, hogy a magyar piacon még eredményesebb lehessen és vevőinek egy kézből komplex építési megoldásokat kínálhasson, mert a kerámiából készült építőanyagok egészségesek, energiahatékonyak és gazdaságosak.

Komplex építési megoldások - egy kézből

A TONDACH® és a Wienerberger márkanevek a Porotherm® termékek választékával garanciát jelentenek a magas minőségre, a kiváló szolgáltatási háttérre és a megoldásorientált szakkompetenciára a falazat- és tetőcserép választásnál. Éppen ezek a közös értékek teszik lehetővé, hogy a két vállalat gyors és vevőorientált intézkedéseket valósíthasson meg a marketing és az értékesítés területén. A fókuszban a vásárokon, szakmai rendezvényeken való közös megjelenés, valamint a közös ajánlatok állnak, melyek a vevőinknek jelentős többletértéket kínálnak.

A kerámia építőanyagok előnyei

  • Összhangban a természettel
 
A kerámia építőelemek alapanyagai a 4 őselem: a föld, a víz, a tűz és a levegő. Mind az égetett kerámia téglát, mind a kerámia tetőcserepet a föld agyagából állítjuk elő. A kerámia építőanyagok nem veszélyeztetik az egészséget és a környezetet.
 
  • Értékállóság – generációkon át
 
Az égetett kerámia építőanyagok élettartama több mint 100 év, ezáltal a kerámia építőanyagokból épített ház generációkon keresztül szolgálja a benne lakók kényelmét, biztonságát és otthonuk értékállóságát. A kerámia épület befektetés a jövőbe.
 
  • Energiatakarékos
A téglafal jó hőtartó képessége nagymértékben csökkenti a napi hőingadozást, ami különösen a nyári ésaz átmeneti időszakokban jelentősen mérsékli a ház energiaszükségletét. Hasonlóan viselkedik a kerámia cserép a tetőn. Porózus szerkezetéből adódó jó nedvesség felvevő és leadó képességének köszönhetően a tetőtér a nagy nyári melegben kevésbé melegszik fel, a téli fagyok idején pedig kevésbé hűl le.
 
Természetesen egészséges
 
A kerámia építőanyagok páraáteresztő, porózus szerkezetének köszönhetően a fal és a tető a belső párát és nedvességet átengedi, míg a külső hatásokkal szemben védelmet nyújt. A lélegző anyagok természetes mikroklímát alakítanak ki, hozzájárulva az életminőség javulásához.

További anyagok