TONDACH® Magyarország Zrt.

A TONDACH® a hosszú élettartamú és értékálló kerámia tetőcserepek és tetőrendszerek vezető gyártója. A vállalat a WIENERBERGER cégcsoport tagja. A WIENERBERGER Porotherm kerámia falazóelemei, áthidalói és födémrendszere mellé válassza a minőségi TONDACH® kerámia tetőrendszert!

A konszernről

A TONDACH® Gleinstätten AG a közép-kelet-európai tetőcserép piacon vezető szerepet tölt be. A vállalat nemzetközi terjeszkedése 1992-ben kezdődött meg, jelenleg 11 országban 28 telephellyel rendelkezik.
 
A cég leginkább termékeinek magas minőségéről, munkatársainak szakmai kompetenciájáról, innovatív, de elsősorban természetes tetőfedési megoldásairól és átfogó szervizszolgáltatásáról ismert.
 
A „State-of-the-Art” technológiák segítségével a cégcsoport összes leányvállalata hatékony termelési folyamatokkal rendelkezik és minőségi termékeket állít elő.
 
Az üzleti siker a TONDACH® számára elsősorban elégedett vevőket, elégedett munkatársakat és folyamatos piaci növekedést jelent.

A vállalat filozófiája egészen egyszerű: TONDACH® tetővel minden ember lehetőséget kap arra, hogy otthonában egy darabka biztonságot, természetességet, meghittséget és jó közérzetet teremthessen meg – mindezt generációk számára.

TONDACH® Magyarország Zrt.

A magyar leányvállalat – köszönhetően hazai gyártású termékeinek széles forma- és színválasztékának – igazán egyedi megjelenésű, kreatív tetőmegoldásokat kínál az építkezők számára. Termékeiből 1392 féle variáció állítható össze.
 
A cég folyamatos termékfejlesztésének célja, hogy minél jobban kiszolgálja a piaci igényeket és megfeleljen a divatirányzatoknak, trendeknek és építési előírásoknak is. A tervezői szabadságnak és az építtetői kreativitásnak csak a képzelet szab határt, függetlenül attól, hogy új tetőről vagy tetőfelújításról van-e szó.
 
A vállalat üzleti tevékenységét elkötelezettség és felelősségvállalás jellemzi békéscsabai és csornai gyáregységeiben közel 50 millió tetőcserép készül évente. A magyar leányvállalat kb. 300 fő dolgozót foglalkoztat. Hazánkban közel kétmillió ember él TONDACH® tető alatt.
 
További információ a TONDACH® cégről és termékekről: www.tondach.hu.
 

További anyagok