Wienerberger és Tondach termékújdonságok a CONSTRUMA-n

Idén április 11-15. között kerül megrendezésre a CONSTRUMA, a legnagyobb hazai építkezés tematikájú szakkiállítás és vásár a Hungexpo területén. 2018-ban a Wienerberger az előző évhez hasonlóan impozáns, 210 négyzetméteres standdal állít ki.

2018 április 11-15., HUNGEXPO A pavilon 212 E stand

A rendezvényre itt regisztrálhat kedvezményes belépőért
 
A Tondach 2018-tól a Wienerberger termékmárkája, a két cég integrációjával termékválasztékában egyesítette a kerámia építőanyagokat: a pincetéglától, falazaton, áthidalókon és a födémrendszeren át egészen az épület külső borítását képező homlokzatburkoló téglákig és a kerámia tetőrendszerig. A kerámia építőanyagok több ezer éves múltra tekintenek vissza, kiállták az idő próbáját, viszont folyamatosan képesek a megújulásra, innovációra. Kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készülnek, környezetbarát tulajdonságaiknak köszönhetően hozzájárulnak épületeinkben az egészséges lakóklíma megteremtéséhez.

A Wienerberger termékei közül a standon nagy hangsúlyt kapnak a Porotherm Okostéglák, leginnovatívabb, legenergiahatékonyabb falazóelemeink, melyek 40-60 %-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva.

A Tondach és a Wienerberger egyesíti nemzetközi tapasztalatait, kiemelt figyelmet fordítva a helyi igényekre. Mostantól közösen dolgozunk azon, hogy jól bevált termékeinkkel és megbízható szolgáltatásainkkal kellemes és biztonságos életkörülményeket, valamint folyamatosan magas minőséget nyújtsunk az Önök számára. Emellett továbbra is nagy hangsúlyt fektetünk az innovációra és a fenntarthatóságra.
 
A Porotherm Építési Rendszer felhasználásával a nyílásáthidalások, a födém is rendszerben felépíthető, ehhez járul hozzá a Tondach által nyújtott tetőrendszer, amely kerámia tetőcserepekből és kerámia illetve nem kerámia kiegészítőkből és tuning elemekből áll. Érdemes rendszerben gondolkodni, hiszen a jól átgondolt, egymáshoz illeszkedő elemek alkalmazásakor számos építési hiba elkerülhető.
 
 
 
 

Wienerberger Kéményrendszer

Kiállítói standunkon megismerhetik a vadonatúj Wienerberger Kéményrendszer Universal termékeket is beton és kerámia köpenyes változatban.
 
A jó hőszigetelő képességű, alacsony hőveszteségű külső határoló szerkezetek mellett fontos eleme az épületnek a megfelelő hőtermelő berendezés. Az égésterméket eredményező berendezések füstgázait szakszerű környezetbejuttatásához nyújt optimális megoldást a Kémény temékcsalád.
 
A Wienerberger kémény használatával immár az épület valamennyi lényeges eleme megépíthető stabil és tartós kerámia építőanyagokkal. Méretében optimálisan illeszkedik a családi házak éptékéhez, kiegészítővel mérete növelhető is. Többféle belső átmérőjével megoldást ad szinte valamennyi felmerülő igényre. Betonköpenyes verzió esetében a betonba kevert téglaőrlemény segíti a jobb vakolattartást.
 
Várjuk vendégeinket április 11-15-én, az A pavilon 212 E standján (HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai út 10.)!