12. Pipelife csövek az e4 házban

A megfelelő lakókomfort biztosításához elengedhetetlen az optimális hőérzet biztosítása mind a téli időszakban fűtéssel, mind nyáron hűtéssel. A Wienerberger e4 mintaházába mennyezet és padlófűtési rendszert is terveztünk. A mennyezetfűtési rendszerben a nyári időszakban hideg víz keringethető, így biztosítva a helyiségek hűtését is. Ennek a rendszernek a kiegészítésére szolgál a padlófűtés, amely a téli időszakban teszi komfortosabbá a hőérzetet.

 
A fűtési rendszer internetről, akár egy tablettel is vezérelhető, ami a beépített kombinált érzékelők segítségével lehetővé teszi a helyiségek hőmérsékletének, a levegő páratartalmának folyamatos figyelemmel követését és regisztrálását. Ez az e4 ház építésénél kiemelkedően fontos szempont volt. A fűtési/hűtési rendszerek csöveit és vezérlő egységét egyaránt a Pipelife biztosította.
 A vízcsövek, szennyvízelvezető csövek kiválasztásánál elengedhetetlenül fontos szempont a csövek megbízható minősége, időtállósága, hiszen ezek a csövek mélyen a föld alatt, vagy bebetonozva futnak, utólagos javításuk nehézkes, jelentős költséggel járhat. Ezért esett a választás a Pipelife kiváló minőségű víz- és szennyvíz csöveire, a Pipelife Radopress rendszerre.
 
A fűtési rendszer, a vízcsövek, a szennyvízelvezetés és az esővíz hasznosítás területén is érdemes igénybe venni a Pipelife ingyenes szaktanácsadását, hiszen ők igazán szakértői ezeknek a témáknak. Termékeik bekerülési és szerelési költsége nagyon kedvező. A Pipelife által gyártott rendszerek a legmodernebb technológiát ötvözik a magas minőséggel, így biztosítva a csőhálózatok hosszú élettartamát.

További anyagok