22. Ünnepek az e4 házban

A Wienerberger Téglaipari zRt. által 2015 szeptemberében átadott, energiahatékony e4 téglaház lakói is az ünnepekre készülődnek. Nagyon örülnek annak, hogy az idei karácsonyt már új otthonukban tölthetik.

A beköltözés óta gyakran beszélgetnek az elmúlt év történéseiről. Év elején még csak álmodoztak leendő családi házukról: még csak a tervek voltak meg, és az elszántság, hogy belevágnak az építkezésbe. 
„A valóság felülmúlta az álmainkat.” – mosolyog Réka. „A házunk felépült nem egész 7 hónap alatt, és gyönyörű lett, tágas, világos. Igazi otthon. Nagyon várjuk már az ünnepeket, hogy együtt legyen az egész család.”
„Nem kis feladat egy építkezés." – veszi át a szót Ákos. „Nagyon sok mindent kellett eldönteni, kitalálni. Nagyon nagy segítség volt, hogy a Wienerberger tapasztalt szakembereire mindenben számíthattunk. Nekik és az építésen dolgozó, nagyon profi alvállalkozó cégeknek köszönhető, hogy a házunk rekordidő alatt, magas minőségben épült fel. A Wienerberger az építkezésről egy kis filmet is készíttetett, amin látható, ahogy a ház szó szerint „kinő a földből.” – nevet a házigazda.
Az építkezésről készített ún. time lapse videófilmet most közre is adjuk blogunkon.


2016-ban továbbra is rendszeresen hírt adunk arról, hogyan teljesít a ház a mindennapok során: mennyi a rezsiköltség, hogyan érzik magukat a bentlakók, valóban megfelel-e a ház a hozzá fűzött elvárásoknak. 2016-tól kerül sor a ház ún. monitoringjára, ami azt jelenti, hogy mérjük a ház energiafogyasztását, a belső hőmérsékleteket, a levegő minőségét és sok egyéb adatot is, melyek közül a legfontosabb értékeket azonnal meg is mutatjuk az érdeklődőknek. Kíváncsi? Kísérje továbbra is figyelemmel az e4haz.hu weboldalt!

További anyagok