Porotherm Thermo téglák kibővült termékválasztékkal!

Válassza Porotherm Thermo Profi tégláinkat 24 vagy 28 cm beépített hőszigeteléssel!

Az energiahatékonyság képlete: tégla + szigetelés = Porotherm Thermo Profi tégla

Az energiahatékonyság a téglánál kezdődik! Amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla nem csak egy a sok-sok építőanyag közül, hanem energetikai szempontból kulcsfontosságú.

Az Önnek legoptimálisabb téglát most akciós áron, otthonából, kényelmesen választhatja ki a Wienerberger Shop segítségével. Kattintson a shop linkjére, adja meg az építkezés helyének irányítószámát és már válogathat is termékkínálatunkból! A Porotherm téglák közötti eligazodást szakértői tanácsokkal is segítjük!

shop.wienerberger.hu

Válasszon okostéglát!

Az energiahatékonyság képlete 

Építse energiatakarékos családi házát korszerű Porotherm okostéglák felhasználásával, hiszen új fejlesztésű okostégláink hőszigetelő képessége 40-50%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeinké.

- A termékek műszaki adatai az érvényes Alkalmazási és tervezési útmutató 2016 elnevezésű műszaki kiadvány szerint lettek megadva.

- Az ENERGETIKAI BESOROLÁS tégláinkra bevezetett jelölésünk, mely kizárólag a vásárló eligazodását segíti tégláink hőszigetelő képessége között.

További információ és személyes érdeklődés: info@wienerberger.hu vagy +36 1 464-7030

 

További anyagok