A holnap lakóháza kerámia építőanyagokból

A Wienerberger és a Tondach komplex építési megoldásokat kínál: a Porotherm téglák és a Tondach tetőcserepek olyan magas minőségű, modern technológiával készült kerámia építőanyagok, melyek egészségesek, energiahatékonyak és gazdaságosak.

Komplex építési megoldások - egy kézből

A Tondach és a Wienerberger márkanevek  garanciát jelentenek a magas minőségre: a közös értékek és célok teszik lehetővé, hogy vásárlóink számára folyamatosan többet nyújtsunk. A kiváló minőségű kerámia téglák és tetőcserepek egészséges lakóklímát biztosítanak, mely elengedhetetlen ahhoz, hogy otthonunkban komfortosan érezzük magunkat.

Modern technológia

Porotherm Okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-60%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké.
 
 
A modern technológiával készült Tondach FusionColor és FusionProtect felületű kerámia tetőcserepek pedig a megnövelt ásványi anyag tartalom eredményeként keményebb, simább, ellenállóbb felülettel rendelkeznek és hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának, a saveróziónak valamint a mohásodásnak is, így a tető szép marad egy életen át.
 

Értékállóság – generációkon át

Az égetett kerámia építőanyagok élettartama több, mint 100 év, ezáltal a kerámia építőanyagokból épített ház generációkon keresztül szolgálja a benne lakók kényelmét, biztonságát és otthonuk értékállóságát. A kerámia épület befektetés a jövőbe.

Energiatakarékosság

A téglafal jó hőtartó képessége nagymértékben csökkenti a napi hőingadozást, ami különösen a nyári és az átmeneti időszakokban jelentősen mérsékli a ház energiaszükségletét. Klíma és Thermo Okostégláink garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható. 
 
Hasonlóan viselkedik a kerámia cserép a tetőn. Porózus szerkezetéből adódó jó nedvesség felvevő és leadó képességének köszönhetően a tetőtér a nagy nyári melegben kevésbé melegszik fel, a téli fagyok idején pedig kevésbé hűl le.

Természetesen egészséges

További anyagok