Porotherm energiahatékony tégla: Okostégla - A jó idő otthon marad!

Válassza a Porotherm Klíma és Thermo Okostéglákat, melyek akár 50%-kal jobb hőszigetelő képességgel rendelkeznek a hagyományos téglákhoz viszonyítva!

Mitől okos a tégla? - Protherm Okostégláink termékelőnyei

Az Okostéglák olyan új fejlesztésű termékek, melyek hőszigetelő képessége 40-60%-kal jobb, mint az ugyanolyan falvastagságban kapható hagyományos, nút-féderes falazóelemeké. 

Miért válasszon Okostéglát?

A tégla az energiahatékony építés meghatározó része: amikor téglaválasztás előtt állunk, gyakran nem is tudatosul bennünk, milyen fontos döntést kell meghoznunk. A tégla házunknak olyan eleme, melyet később nem lehet kicserélni. Az A+++* és A++* energetikai besorolású Klíma és Thermo Okostéglák garantálják a kiemelkedő hőszigetelő képeséget, így a további hőszigetelő anyagra fordított költség akár teljes egészében megspórolható.

Porotherm Klíma tégla

Új üregkép kialakításával értük el a Klíma termékcsalád kiemelkedő hőszigetelő tulajdonságát. A téglák másfélszer-kétszer több üregsort tartalmaznak mérettől függően. Ezért a szerkezeten át távozó hőnek akár másfélszer több utat kell megtennie, mint a hagyományos termékeknél.

Porotherm Thermo tégla

tégla üregeibe töltött kőzetgyapot szigetelőanyag kiváló hőszigetelő képességet biztosít. A szigetelés a téglában védett helyen van, így masszív, ellenálló falszerkezet jön létre.

 *Az ENERGETIKAI BESOROLÁS tégláinkra bevezetett jelölésünk, amely a vásárló eligazodását segíti a téglák különböző hőszigetelő képessége között. A Porotherm okostéglák hőszigetelő képessége 40-61 %-kal jobb, mint a hagyományos nútféderes tégláké

A tégla kiválasztása - Segítünk a tervezésben!

Szeretné kiszámítani az építkezés téglához kapcsolódó költségeit? Érdekelné, mennyit spórolhat, ha a Porotherm Okostéglákat választja? Látogasson el E-shopunkba, készítse el kalkulációját és az előajánlatot, vagy adja meg elérhetőségeit az alábbi linken található űrlapon, hogy szaktanácsadónk felvehesse Önnel a kapcsolatot, és segítséget nyújtson az Önnek megfelelő tégla kiválasztásában!

További anyagok