Termékvonalak

Bármelyik stílust is kedveli, kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára ideális formát!

Univerzális

Ebben a kategóriában az úgynevezett „mindenes” tetőcserepek találhatók, melyek szinte bármilyen formájú és kialakítású tetőn használhatók, legyen szó új építésről vagy felújításról. Univerzális cserepeink rugalmasan alkalmazhatók, beépítésük könnyű és felhasználóbarát.

Modern

Ebben a kategóriában a design cserepek találhatók, melyek gyakran a tervező első választásaként jelennek meg. Különösen az új építési szegmensben népszerűek, sima és innovatív felületek, divatos színek jellemzik őket.

Klasszikus

Ebben a kategóriában az évek során már bizonyított, klasszikus formák találhatók. A magas minőségű alapanyag és a jól bevált design időtálló szépséget és természetes hatást kölcsönöz a tetőnek.

Mediterrán

Ebben a kategóriában a déli hangulatot sugárzó tetőcserepek találhatók. Mind a színek, mind a karakterek a toszkán villák, spanyol birtokok karakterét és a mediterrán életmódot idézik.

Tradicionális

Ebben a kategóriában tradicionális és történelmi tetőcserepek találhatók. Ezeket a cserepeket gyakran használják műemlékek felújításához illetve középületeken. A tetőcserepek eredeti és ideális formáját jelenítik meg.

További anyagok