A Mesterház Minőségi Igazolás feltételei

A Wienerberger Téglaipari Rt. az elmúlt évekhez hasonlóan ismét meghirdeti a Mesterház Minőségi Igazolás elnyerésének lehetőségét.

A Mesterház Minőségi Igazolás a lakást vásárolni szándékozók felé garantálja, hogy az a lakás, amelyik ilyen igazolással rendelkező épületben található, az a Wienerberger Építési Rendszerből épült, ezért a jó lakóérzettel szemben támasztott minden elvárásnak megfelel. Az igazolást azok az épületek kapják, melyek a Wienerberger Építési Rendszer elemeinek a lehető legszélesebb skálájából, a minőségi követelményeknek megfelelően készültek. A Wienerberger Rt. szakemberei a kivitelezés során folyamatosan ellenőrzik a beépített anyagokat, és a kivitelezés minőségét.

A Wienerberger Építési Rendszer elemei:
- külső fal:PTH 44 N+F; PTH 38 N+F; PTH 30 N+F
- belső teherhordó fal:PTH 30 N+F; PTH 25 N+F; PTH 20 N+F
- válaszfal:PTH 12 N+F; PTH 10 N+F
- lakáselválasztó fal:Hanggátló tégla
- áthidaló:„S” elemmagas, vagy normál
- födém:Porotherm födémrendszer, Profipanel födémrendszer
- egyéb:falazóhabarcsok, kiegészítő termékek
- Terca burkolati rendszer

Pályázni a Wienerberger Rt. központjában, vagy a területileg illetékes értékesítési szaktanácsadóknál beszerezhető pályázati lapon lehet. A pályázatokat a területileg illetékes szaktanácsadók bevonásával, egyedileg bírálja el a Wienerberger Rt. vezetősége.

Mit nyújt a Wienerberger Rt. a Mesterház Minőségi Igazolásra pályázó részére?

·A pályázókról tájékoztatás a Wienerberger Rt. saját terjesztésű Téglalap és TéglaSzaklap című újságjaiban. Az igazolást elnyert pályázó, és épületének részletesebb bemutatása ezen újságokban, és honlapunkon.
·A mindenkori legkedvezőbb beszerzési árak alkalmazása.
·A kivitelezés időnkénti ellenőrzése szakembereink által. Szükség esetén helyszíni szaktanácsadás a kivitelezést érintő kérdésekben.
·Mesterház Minőségi Igazolás elnyerése esetén az épület homlokzatára elhelyezendő bronz-márvány fali tábla.
·A beruházó, kivitelező, és tervező részére egy-egy asztali plakett, és oklevél.
·Minden lakás részére egy-egy címre (névre) szóló Mesterház Minőségi Igazolás a beépített Wienerberger termékekről.
·Együttműködés, és szakmai segítségnyújtás az értékesítést elősegítő kommunikációhoz.

Mit vár el a Wienerberger Rt. a Mesterház Minőségi Igazolásra pályázótól?

·A Wienerberger Építési Rendszer elemeinek teljes körű használata. Ahol műszakilag, és technológiailag az egyes elemek megfelelőek, ott azokat alkalmazza, helyettük más termék nem használható.
·Első osztályú, szakmailag kifogástalan kivitelezés. A Wienerberger Rt. szakemberei bejutásának, és ellenőrzési lehetőségének biztosítása.
·Hirdetések esetén a szövegben szerepeljenek a Wienerberger, vagy Porotherm szavak. Pl. Porothermből épült társasházak.
·A szöveges hirdetésben, cikkekben szerepeljen:
-A … társasházzal pályázik a Wienerberger Téglaipari Rt. Mesterház Minőségi Igazolására, vagy
-A … társasházzal elnyerte a Wienerberger Téglaipari Rt. Mesterház Minőségi Igazolását.
A szövegben ismertesse az igazolás rövid leírását: „A Mesterház Minőségi Igazolás a lakást vásárolni szándékozók felé garantálja, hogy az a lakás, amelyik ilyen igazolással rendelkező épületben található, az a Wienerberger Építési Rendszerből épült, ezért a jó lakóérzettel szemben támasztott minden elvárásnak megfelel.”
·A társasház lakásvásárlóknak kiadott műszaki leírásában szerepeljen tételesen minden beépítésre kerülő, vagy beépített termék teljes névével: pl. Porotherm 38 N+F, vagy Porotherm 30 Hanggátló tégla, stb.
·Amennyiben a pályázó rendelkezik saját honlappal, a pályázó társasház leírásában szerepeljen a Mesterház Minőségi Igazolás pályázása, vagy elnyerése.
·Ünnepélyes társasház átadás esetén a Wienerberger Rt. illetékes személyeinek meghívása, jelenlétük biztosítása. Az átadásról készülő, és megjelenő PR cikkekben, felvételekben az igazolásnak, és szerepének megjelenése, említése.

Az Mesterház Minőségi Igazolás célja a Wienerberger Rt. termékeit felhasználók márkahűségének fokozott elismerése, a Wienerberger Építési Rendszer mind szélesebb körű felhasználásának ösztönzése.

További információért hívja a Wienerberger Téglaipari Rt. Információs vonalát, vagy látogassa meg honlapunkat.